• Nou
Bratara personalizata medicala Diabet tip 1. diabet tip 2 si numarul de telefon
Nou
  • Bratara personalizata medicala Diabet tip 1. diabet tip 2 si numarul de telefon
  • Bratara personalizata medicala Diabet tip 1. diabet tip 2 si numarul de telefon
  • Bratara personalizata medicala Diabet tip 1. diabet tip 2 si numarul de telefon

Bratara personalizata medicala Diabet tip 1. diabet tip 2 si numarul de telefon

39.00 lei
diabet tip 1. diabet bet 2
66 Produse
Cantitate

O bratara medicala personalizata Diabet tip 1. diabet tip 2 .
Cand vine vorba de cei dragi reprezinta cadoul ideal. Noi dorim la toata lumea sa fie sanatoasa dar in anumite cazuri aceasta bratara poate ajuta enorm. chiar poate salva viata.
De ce "Graveaza Iubirea" ? Iubirea vine din lucruri simple, un breloc, o bricheta, o bratara medicala, un briceag sau un alt obiect personalizat pe care folosindu-l zi de zi ne va aduce aminte cu drag de cei apropiati. Prin bratara medicala gravata ( graveaza ) intelegem procedeul de ‘sapare’ a imaginii personalizate a literelor sau textului tau intr-un material. Pentru o rezistenta mai mare a unui bratari medicale personalizate noi am ales sa gravam pe metal.
Astfel putem grava litere, initiale, text, inimioare, emoji sau orice alte caractere speciale alese de tine.
De ce o bratara medicala personalizata Diabet tip 1. diabet tip 2 ?
Aceasta bratara ne ajuta in anumite situatii pentru a prevenii anumite simptome , ajuta medicii dupa ambulanta sau din spital sa poata vedea de ce afectiune, boala, maladie sufera cel ce o poarta. Ajuta pacientul in unele momente de inconstienta cu numarul gravat pe aceasta pentru a putea lua legatura cu familia cu cei apropiati sau alte persoane in cazul in care ceva grav se intampla. Ce optiuni de personalizare a bratarii medicale Diabet tip 1. diabet tip 2 avem?
Aceasta bratara va fi personalizata prin gravare cu boala, afectiunea, maladia, sindromul celui ce o poarta cat si numele de telefon al unei persoane dragi. apropiate cu care se poate lua legatura in anumite situatii neplacute.
Textul gravat va ramane vesnic in suprafata metalului, spre deosebire de alte tehnici si procedee care cu timpul se vor sterge sau innegri. Textul de gravat va fi implicit in fontul Arial. Un scris cat mai vizibil pentru a face bratara medicala cat mai profesionala. Putem grava 1--3 cuvinte ce se vor vedea clar pe bratara medicala dar cu cat gravam mai multe cuvinte cu atat marimea caracterului va fi mai mica si textul se va vedea de la o distanta mai mica. Noi recomandam sa gravam afectiunea (Diabet tip 1. diabet tip 2) pe acesta bratara medicala personalizata iar dedesupt numarul de telefon pentru contact.
Acesta bratara medicala gravata personalizata Diabet tip 1, diabet tip 2 va fi cadoul perfect pentru persoana care il va primi fie sot/sotie,iubit/iubita, fie bunic/bunica,nepot, var, coleg sau orice alta persoana draga pentru ca o se simta in siguranta purtand aceasta bratara si nu mai este nevoie de insotitor cu care sa stea tot timpul Si pentru ca satisfactia celui ce primeste aceasta bratara personalizata sa fie maxima. vom trimite bratara in cutie de cadou gata sa fie daruita celui drag.
Noi ne gandim atat la cel care primeste aceasta bratara medicala cat si la tine. Astfel cu aceasta comanda iti vom trimite un cadou surpriza din partea noastra. cadou ce speram sa iti aminteasca cu drag de noi si de experienta avuta impreuna. Cu drag. echipa Graveaza Iubirea . Dupa ce comandati o sa va contactam telefonic. pentru a ne trimite detaliile gravat. in maxim 24 ore. Dimensiuni bratara medicala: Lungine 210 mm Latime 10 mm Grosime 4 mm Material otel inoxidabil Suprafata gravare: 30/8 mm Gravare fata spate: NU Greutate bratara medicala: 17 grame Termen de executie: maxim 24 ore de la primirea detaliilor de gravat

diabet tip 1. diabet bet 2
66 Produse